Kérdések, amelyek felmerülhetnek...

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek gyakran felmerülnek a fényképezés során. Ha olyan kérdés merült fel, amelyre nem kaptál lentebb választ, kérem, vedd fel velünk a kapcsolatot az ovodart@ovodart.hu e-mail címen vagy a +3620-31-33-954 vagy a +3620-977-26-36 telefonszámon. Ha a telefont valami miatt nem tudjuk azonnal felvenni, a lehető legrövidebb idő alatt visszahívunk.


Hogyan zajlik a fényképezés?
Első körben leegyeztetünk az óvoda Vezetővel egy mindenki számára megfelelő időpontot. Átbeszéljük a fényképezés menetét és ha van egyedi kérés, akkor azt is pontosítjuk, hogy azokból mit és hogyan lehet megvalósítani.


Majd az adott napon, mielőtt a gyermekek megérkeznek az óvodába, mi előre felállítjuk a mobil műtermet. Miután megreggeliztek a gyerkőcök a kijelölt sorrendben jönnek a fényképezésre a kijelölt csoportszobába. Többféle fényképet készítünk , pl. teljes alakos álló képet,közeli mellképet, stb. Általában egy gyermekről 10-15 db képet készítünk. Testvérképeket és családi képeket is készítünk, ha a vezetőség hozzájárul.


Hol nézhetem meg az elkészült fotókat?
Az elkészült képeket online felületen egy webgalériában tudod megtekintheti. Ezáltal otthon, kényelmesen tudod átnézni és kiválasztani a számotokra tetsző képet. A webgaléria elérhetősége a megrendelőlapon megtalálható lesz.


Mikor és kinek kell a megrendelésemet leadni?
A kitöltött megrendelőlapot az óvó néninek kell leadni egy előre meghatározott időpontban, a megrendelt termékek árával. Ha nem tudtad időre leadni a megrendelésedet, (pl.: betegség miatt) semmi probléma, keress bennünket az elérhetőségeink egyikén és találunk megoldást.


Fényképes ajándéktárgyat tudok-e rendelni?
Igen. Választhatsz többféle fénykép méretből, és több ajándéktárgy közül is, mint például hűtőmágnes, kulcstartó, kasírozott kép, fényképtartó / átadó mappa, stb. Az ajándéktárgyak megtekinthetőek a www.ovodart.hu/ajandektargyak.html oldalon.


Mikor kapom kézhez a fényképeket?
A megrendelőlapok leadása után, az óvoda vezetőségével előre leegyeztetett időpontban.


Milyen fényképezőgépet használunk?
A Canon professzionális vázait és objektívjeit használjuk mindketten.


Küldjön levelet!

Ha bármilyen kérdése lenne a fényképezéssel kapcsolatban, küldje el a kérdését bizalommal és mi rövid időn belül felveszzük Önnel a kapcsolatot!


email: ovodart@ovodart.hu

Partnereink

HenArtPhoto www.henartphoto.hu
Gyermekfényképezéstől az esküvő fotózásig
Babokafoto www.babokafoto.hu
Óvodai fényképezés
megfizethető árakon
Duotablo www.duotablo.hu
Tablókészítés
A fényképezéstől a tabló keretezésig
UltraBalaton www.ultrabalaton.hu
Futva vagy
kétkeréken
Kis Fotó és Gyertya Kft. www.kisgyertya.hu
Gyertyakészítés 1979 óta
Camera Kft. www.camerakft.com
A kiváló márkaszervíz
Extra Media nyomda www.extranyomda.hu
Extra Média Nyomda